Novo ime i retrospektiva najpopularnijih postova!

Posle tri godine Crafty&Fabulous blog je promenio ime. I tako je Uradionica rođena. Zašto baš ovaj naziv? Zato što  manje "lomi" jezik a i poenta ovog bloga je da bude svojevrstan online špajz kreativnih ideja "za uraditi". Kao što i sam novi logo prikazuje, ovde se za tri godine nakupilo dosta inspiracije za kuvanje, seckanje, lepljenje, šivenje, proslavljanje i istraživanje (prvenstveno sa mališanima, ali i odrasli podjednako uživaju u ovim aktivnostima ).


Novo ime zaslužuje i podsećanje - retrospektivu najpopularnijih postova. Krenimo...

1. Dakle, ono što je najviše zaokupilo vašu pažnju su jednostavne frizure za devojčice. Pored mašnice i punđice, nedavno smo probali i Mini maus frizuru, a sigurno ćemo i u narednom periodu isprobati neke nove.



2. Drugo mesto zauzima, ni manje ni više nego gospodin Deda Mraz, koji ostavlja pisma ispod jelke svake godine i uvek uspeva da prođe neopaženo. Ipak, za neke, otkrio je svoju tajnu ove godine :)



3. Da mališani i odrasli vole da crtaju dokazuje i popularnost posta Lude ideje za crtanje u kome smo na papiru oživeli razna bića iz bajki...



4. A onda dolazi njeno veličanstvo Kuhinja od kartona! O ovome je bilo reči i u jutarnjem programu RTS-a a snimak možete pogledati ispod!


5. Kako su igračke od kartona uvek zanimljive, svoje mesto je našao i naš grad od kartona zvani Tačkograd!







7. I za kraj ove retrospektive ostavili smo  "to-do" liste za mališane koje možete odštampati i uz koje su redovne aktivnosti zabavnije!


Za dodatnu inspiraciju pretražite arhivu.  Za tri godine nije malo, a u naredne tri očekuje vas još mnoštvo ideja. Živeli :)


Нема коментара:

Постави коментар