BlogCrush: Oh Joy!

Praznici nam uskoro stižu, decembar je užurban i svi jedva čekamo da utonemo u mir prvog januarskog jutra. Do tada, deca pišu Deda Mrazu, i očekuju njegove odgovore (Deda Mrazova pisma možete pročitati ovde :) a čaroliju je danas doneo i sneg koji nas je iznenadio kada smo se probudili.

via Pinterest

U traženju praznične inspiracije na Pinterestu, naleteh na  blog Oh Joy koji je odmah upisan u Google Reader i postaće obavezno mesto gde se svraća uz kafu i uživa u idejama, perfektnom dizajnu i slatko upakovanim postovima. Neodoljivo šarmantna dizajnerka i blogerka Joy Deangdeelert Cho donosi priče i predloge iz sveta dizajna, mode uz fantastične recepte a sve začinjeno vrhunskim fotografijama.


Nemate inspiraciju za ovogodišnju jelku? Pogledajte ovaj inspirativni video, a sve što je u njemu korišćeno možete naći na Pinterest tabli ovde.

A Colorful Christmas —Oh Joy + The Land of Nod from The Land of Nod on Vimeo.

Ne propustite i seriju snimaka Make someone happy  sa mnogobrojnim idejama kako da usrećite one oko sebe a posebno obratite pažnju na ovaj templejt za kocku koju možete napraviti od Instagram fotografija svojih prijatelja - divan i jednostavan poklon za praznike kojim možete iznenaditi najbliže. 

Takođe, tu su i neodoljivi crteži sa fashion predlozima, dobro ih pogledajte, sigurno ćete naći inspiraciju kako drugačije nositi neke komade.
I za kraj, nešto za sladokusce koji će se zasigurno oduševiti ovim poslasticama.3 коментара: